Загърбете различията и споровете и си припомнете какво пише на

...
 
Загърбете различията и споровете и си припомнете какво пише на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Загърбете различията и споровете и си припомнете какво пише на сградата на Народното събрание

 

„ Загърбете разликите и разногласията и си припомнете какво написа на постройката на Народното събрание- Съединението прави силата. Най-вече не забравяйте, че свободата не ни е дадена безплатно и че тя би трябвало да се пази всеки божи ден! “ Това написа във фейсбук водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Честит народен празник, българи!

На 3 март всеки от нас чества освобождението на България от турско иго, реализирано благодарение на Русия! На този ден загърбете разликите и разногласията и си припомнете какво написа на постройката на Народното събрание – Съединението прави силата! Най-вече не забравяйте, че свободата не ни е дадена безплатно и че тя би трябвало да се пази всеки божи ден! Иначе ще я загубим, както към този момент се е случвало в нашата история!

Да живее свободата, да живее българският народ, да живее България!

146 години независимост! С публични празнувания и тържества в цялата страна българите означават Националния празник – 3 март.

Въвежда ограничаване на придвижването на прохода Шипка. За времето от 20:00 ч. на 2 март 2024 година до 18:00 часа ще бъде лимитирано придвижването на директно преминаващите моторни транспортни средства през прохода Шипка.Те ще минават през Прохода на Републиката.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР